Lavora con noi!

Lavora con noi!

Cercasi cuoco italiano per istruttore!

Főzőiskolánk olasz szakácsot keres!

Sei esperto nella cucina italiana? Hai creativitá? Ti piacciono le sfide? Ti piace lavorare in mezzo alla gente e vuoi provarti in un nuovo ruolo?  Cerchi un secondo lavoro per arrotondare?

Allora sei quello che cerchiamo!


Jártas vagy az olasz konyhaművészetben? Kreatív vagy? Szeretsz emberekkel dolgozni és kipróbálnád magad egy új szerepben? Szeretnéd a már meglévő munkádat alkalmi fizetéssel kiegészíteni?

Akkor te vagy akit keresünk!


Quali sarebbero i tuoi compiti principali?


  • Ideare e creare ricette / menu nuove, lavorare su quelli giá esistenti
  • Collaborare con i colleghi
  • Comunicare in tempo la lista degli ingredienti necessari per la realizzazione dei corsi
  • Svolgere la lezione di gruppo in modo piacevole

Mik lennének a főbb feladataid?


  • Új és már meglévő receptek, menük kidolgozása
  • Kollégákkal való együttműködés
  • Alapanyaglista összeállítása
  • Csoportos főzőtanfolyam lebonyolítása

 Quali sono i requisiti del collaboratore ideale?


  • Deve essere puntuale ed affidabile
  • Deve conoscere la lingua ungherese a livello comunicativo
  • Deve rispettare il cliente che ha sempre ragione, anche quando non cel’ha

Mi az amit elvárunk tőled?


  • Legyél pontos és megbízható
  • Beszélj magyarul
  • Tiszteletben tartani a vevőt, akinek mindig igaza, még akkor is ha tudjuk, hogy nem
  • Legyél beoltva COVID-19 ellen

Cosa ti offriamo in cambio?


  • Ambiente piacevole
  • Orario di lavoro comodi
  • Collaborazione continua con retribuzione equa

Amit kínálunk


  • Tiszta, rendes munka környezet
  • Kényelmes munkaidő
  • Folyamatos megbízások versenyképes fizetéssel



Se sei interessato contattaci su: 

Scuola di Cucina Italiana

info@olasz-fozoiskola.hu

+3630 622 2373

O vieni a trovarci di persona, siamo in centro: 

1137 - Budapest Radnóti M. u. 2. 


H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8

Iskolai csoport

2025.06.03. 10:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.04. 11:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.05. 12:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.06. 10:30, péntek

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.10. 10:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2025.06.10. 18:00, kedd
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

2025.06.11. 18:00, szerda
Most már nem csak a privát rendezvényeken van lehetőség ezeket az olasz gourmet finomságokat megkóstolni! Giulio olyan olasz ínyencségeket válogatott össze, amiket talán még nem is ismertek - ráadásul ezen az élményfőzésen háromféle előételt is meg tudtok kóstolni!
Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.06.12. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.06.13. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Lánybúcsús főzés az olasz főzőiskolában

2025.06.14. 17:00, szombat
BuonGiorno! Nemcsak a menyasszony, de ti, a barátnői is rajongtok az olasz ételekért és borokért? Valami meghitt, mégis emlékezetes, gasztronómiai élményekben is dúskáló programot szerveznétek neki? Mit szólnátok hozzá, ha egy igazi olasz séffel együtt főzve, kitűnő olasz borok és ételek társaságában töltenétek a leánybúcsú estéjét? Ha mindez jól hangzik, akkor nálunk a helyetek!

Sajnos ez az időpont már foglalt, de szívesen ajánlunk egy másik szabad estét. Ajánlatkéréseddel kapcsolatban várjuk kedves megkeresésed e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Lánybúcsús főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.06.15. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Iskolai csoport

2025.06.16. 11:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.06.18. 11:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.06.21. 17:00, szombat

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS