I sapori estivi d’Italia – Könnyű nyári fogások
2015.06.27. 11:00, szombat
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely
egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el
minden konyhai titkot olasz séfünktől!
Az elkészítendő ételek külön - külön vagy akár egymás után is
remek ebéd és/vagy vacsora ötletek, melyek könnyen beilleszthetőek a rohanós
hétköznapokba úgy, ahogy akár a hétvégi menü repertoárjába is.
A program során a következő recepteket fogjuk elkészíteni:
- Bruschetta con le zucchine grigliate e mozzarella (Pirítósfalatkák grillezett cukkínivel és mozzarellával)
- Tagliatelle fresche con pomodorini, capperi, olive nere, acciughe e basilico (Frissen gyúrt tagliatelle tészta koktélparadicsommos, kapribogyós, olívabogyós, szardellás szósszal és friss bazsalikommal)
- Caponata di melanzane (szicíliai caponata /zöldséges egytálétel padlizsánnal/)
- Scaloppine di pollo al limone e capperi (Citromos-kapribogyós sült csirkemell filé)
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
Sok szeretettel várunk mindenkit!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola