A jó rizottó titkai
2014.03.13. 10:00, szombat
Az igazi olasz risotto, sokkal több, mint aminek mi magyarok gondoljuk. Fantasztikus és laktató egytálétel, melyből számtalan variáció és kombináció létezik.
Ezen a kurzuson a rizottó világába szeretnénk elkalauzolni titeket. Azt gondolom már sejtitek, hogy a hazánkban ismert főtt rizs és rizses hús ételek valamint az igazi olasz rizottó között azért jelentős különbségek vannak, mind ízvilágukat, mind pedig elkészítési módjukat tekintve.
Ez persze még nem olyan nagy
titok... Ezen a tanfolyamon azonban, sok minden másra is fény derül: például
hogy milyen rizsből lehet jó rizottót csinálni (természetesen nem
mindegy), hogy mire jó az alaplé, és hogy mennyire sokféle rizottót ki lehet találni.
Menü:
- Risotto con gorgonzola, pere e noci (Diós- gorgonzola sajtos rizottó körtével)
- Risotto ai funghi porcini (Vargányagombás rizottó)
- Risotto al pomodoro e salsiccia (Paradicsomos-kolbászos rizottó)
Sok szeretettel várunk mindenkit!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola