Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2016.06.10. 18:00, péntek
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
Menü:
-Sovracosce di pollo
aglia romi mediterranei -Mediterrán fűszerezésű sült csirkecombok
-spinaci al naturale
burro e parmigiano - vajas parmezános spenótköret
-Scaloppine di maiale ai
funghi - Sült gombás karaj
-Risotto alla parmigiana - Parmezános risotto
-Medaglioni di maiale
alla salvia e bacon con salsa al pepe verde- Sertés szűzérmék zsályás baconos mártással
-Insalata di calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci - Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával,
édes zöld paprikával
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola