I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai
2020.06.27. 17:00, szombat
A kurzus során megtanulhatják a töltött tészták készítésének
titkait, különleges technikákat leshetnek el és biztosak lehetnek abban, hogy
Mimma igazi olasz háziasszony lévén hűen bemutatja, hogyan is készülnek az
eredeti házias töltött tészták.
Mindenki hallott már az olasz tészták különlegességéről,
egyedi ízvilágáról, azonban csak kevesen tudják, hogy milyen sokféleképpen
lehet őket elkészíteni. A frissen gyúrt
töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és
sütési módszereikben is nagyban különböznek. Valamelyiket vízben főzzük,
valamelyiket olajban sütjük ki, és van, amelyiket húslevesben készítjük. Egyes
tésztákat kézzel, míg másikat géppel gyúrunk, lehetnek sósak, édesek, különböző
formázásúak, de mindez nem változtat a házias jellegén.

Menü
Tortelloni incaciati – Húsimádó tortelloni (Hússal töltött, húslevesben kifőzött)
Calcioni molisani – Olajban sült húsos tészta batyuk
Rose al forno – Sült rózsácskák, sonkával sajttal töltve
Cannelloni alla sorrentina – Eredeti húsos ragúval készült cannelloni
Ravioli dolci di castange - Édes gesztenyekrémmel töltött ravioli

(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola