Az olívaolajok titka
2012.06.06. 18:00, szerda
Aki szerint nem mindegy, hogy milyen olívaolajat használunk az olasz ételek elkészítéséhez, annak itt a helye! Aki szerint mindegy, annak meg pláne...
Ez az este arról fog szólni, hogy saját szemünkkel és ízlelőbimbóinkkal nyerjünk bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy miért jobb egyik olívaolaj a másiknál. A borkóstoláshoz hasonló profi olajkóstoláson Giuseppe bebizonyítja nekünk, hogy nagyon nem mindegy, mihez milyen olajat használunk. "Az olívaolaj-kóstoló
mindig nagy élmény annak, aki először vesz részt rajta - állítja. - Valójában egy laza beszélgetésről van szó: bemutatjuk az olívaolaj különleges
tulajdonságait, a jó minőségű olajok jellemzőit, azt, hogy hogyan szűrhetjük ki a különböző hamisítványokat és a rossz olajok forgalmazásából adódó problémákat. Megismerkedünk a kóstolási módszerekkel, és megkóstolunk akár 6-8 olívaolajat is, köztük azt is, amelyik a Flos Olei olajkalauz szerint 2012 legjobb olaja." Giuseppe minden kérdésre megpróbál válaszolni, miközben világossá válik, mekkora különbségek lehetnek egyes termelők között.
Ha egyszer az ember megkóstolja az igazit, nincs visszaút.
Akit Giuseppe meggyőzött, azt szeretettel várjuk egy héttel később, Az alapanyagok titka kurzusunkon is!
Kedvezményes ár: 4 900 Ft helyett 3 500 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola