Tudnivalók a főzőtanfolyamról

  • A főzőtanfolyamokat 10-12 fős csoportokban, magyar nyelven tartjuk. Az olasz ill. angol nyelvű főzéseket – ezek jellemzően egyben nyelvtanuló kurzusok is − külön jelezzük.
  • Csoportos igény esetén olasz illetve angol nyelvű főzőtanfolyamokat is tartunk.
  • Egy főzőtanfolyam alkalmanként körülbelül 2 és fél - 3 óra hosszú.
  • Az órán elkészített menüsort a főzőtanfolyam végén megesszük.
  • Az árak tartalmaznak: minden anyagot és eszközt, frissítőt, recepteket, a kötény használatát. 
  • A főzéshez mindig friss alapanyagokat használunk, ezért a tervezett menüsorban történhetnek változások.
  • Az órákat mindig pontosan kezdjük, ezért kérjük, hogy a kezdés előtt néhány perccel érkezz a főzőiskolába.
  • Csoportos igény esetén természetesen egyéb időpontban is szervezhető főzőtanfolyam az Olasz Főzőiskolában (csapatépítés, születésnap, baráti összejövetel).


A főzőiskola helyszíne:

1137 Budapest Radnóti Miklós utca 2. (a Westend Váci úti bejáratával szemben) STUDIO ITALIA 


Jelentkezés:
Itt a weboldalon az egyes főzőtanfolyamoknál. A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé.

Fizetési lehetőségek: 
készpénz, átutalás, bankkártya (weben keresztül és személyesen), ajándékutalvány*

A fizetési mód kiválasztása előtt kérjük vedd figyelembe, hogy a tandíjat a jelentkezést követően legkésőbb 72 órán belül szükséges befizetni.

Lemondási feltételek:
  • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a főzőiskola főzőtanfolyamára, küldhetsz valakit magad helyett.
  • Ha ez már a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órával (vagy még korábban) kiderül, akkor átjelentkezhetsz egy másik alkalomra.
  • A program lemondására a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órán belül nincs lehetőség.
Kurzusok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a teljes befizetett összeget visszatérítjük.

*Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén, kérjük minden esetben add meg annak sorszámát a regisztrációkor, és hozd el magaddal az órára. Az ajándékutalvány beváltására is a fenti lemondási feltételek vonatkoznak. 
A programváltozás (szakács, menüsor) jogát fenntartjuk. 

H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.02. 11:00, péntek

Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot séfünktől!

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.03. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Nápoly ízei

2025.05.06. 18:00, kedd
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Iskolai csoport

2025.05.07. 10:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.05.08. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.05.09. 12:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Legénybúcsú főzés az olasz főzőiskolában

2025.05.10. 18:00, szombat
BuonGiorno! Nemcsak a menyasszony, de ti, a barátnői is rajongtok az olasz ételekért és borokért? Valami meghitt, mégis emlékezetes, gasztronómiai élményekben is dúskáló programot szerveznétek neki? Mit szólnátok hozzá, ha egy igazi olasz séffel együtt főzve, kitűnő olasz borok és ételek társaságában töltenétek a leánybúcsú estéjét? Ha mindez jól hangzik, akkor nálunk a helyetek!

Sajnos ez az időpont már foglalt, de szívesen ajánlunk egy másik szabad estét. Ajánlatkéréseddel kapcsolatban várjuk kedves megkeresésed e-mailben vagy telefonon a +36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !
Legénybúcsú főzés az olasz főzőiskolában

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.10. 11:00, szombat
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.11. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Iskolai csoport

2025.05.13. 11:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.05.15. 10:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.05.16. 16:30, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.17. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.18. 11:00, vasárnap

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Iskolai csoport

2025.05.20. 11:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.23. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.24. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.25. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.05.26. 18:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.05.30. 18:00, péntek

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.05.31. 11:00, szombat

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Iskolai csoport

2025.06.02. 12:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.03. 10:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.06.05. 12:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.06.12. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS