
Tanfolyamok: 2023. december


Natale Italiano – Olasz karácsony
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
PRIVÁT RENDEZVÉNY
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 21 000 Ft
- 2 főre: 40 000 Ft
- 3 főre: 60 000 Ft
- 4 főre: 75 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi olasz pizza titkai!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Natale Italiano – Olasz karácsony
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Natale Italiano – Olasz karácsony
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Natale Italiano – Olasz karácsony
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Szilveszteri ételek
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 28 000 Ft
- 2 főre: 56 000 Ft
- 3 főre: 84 000 Ft
- 4 főre: 112 000 Ft
- 5 főre: 140 000 Ft
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról.
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról.
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
