Tanfolyamok: 2023. szeptember

Vegetáriánus ételek olasz módra

Vegetáriánus ételek olasz módra

2023.09.03. 11:00, vasárnap

Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »

PRIVÁT RENDEZVÉNY

2023.09.06. 18:00, szerda
Ezen a napon 18-21 óráig program van. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 21 000 Ft
  • 2 főre: 40 000 Ft
  • 3 főre: 60 000 Ft
  • 4 főre: 75 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2023.09.07. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



tovább »

PRIVÁT RENDEZVÉNY

2023.09.07. 14:30, csütörtök
Ezen a napon 16-22 óráig program van. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 21 000 Ft
  • 2 főre: 40 000 Ft
  • 3 főre: 60 000 Ft
  • 4 főre: 75 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)

2023.09.09. 17:00, szombat
Olasz konyhát bemutató, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolce-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Ezen az órán a tésztával és a risottóval ismerkedünk meg.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2023.09.09. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.12. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2023.09.13. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.14. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

2023.09.15. 18:00, péntek

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Cucina regionale - I vari sapori d'Italia - Olaszország ízei

Cucina regionale - I vari sapori d'Italia - Olaszország ízei

2023.09.16. 17:00, szombat

Felkészültél egy Olaszország-körüli útra? Nálunk most az ízeken keresztül kalauzol végig Giulio a különböző olasz régiókon keresztül. 3 órás utazás, megannyi élmény...

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Vegán fogások olasz módra

Vegán fogások olasz módra

2023.09.17. 11:00, vasárnap
A mediterrán konyha, amely közül a legismertebb a világon az olasz, tipikusan vegán vagy vegetáriánus összetevőkön alapul. A forró éghajlat miatt a délen élő olaszok nagyon alacsony állati zsírtartalmú recepteket dolgoztak ki, olyan termékek felhasználásával, mint az olívaolaj, zöldségek, halak és gyümölcsök, sőt a parmezánt gyakran lecserélik száraz kenyérre. Az általam bemutatott tanfolyam kizárólag
vegán, anélkül, hogy olyan termékeket kellene használnunk, mint a szója vagy a tofu.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.19. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »

PRIVÁT RENDEZVÉNY

2023.09.20. 18:00, szerda
Ezen a napon 18-21 óráig program van. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 21 000 Ft
  • 2 főre: 40 000 Ft
  • 3 főre: 60 000 Ft
  • 4 főre: 75 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Iskolai csoport

Iskolai csoport

2023.09.20. 12:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.21. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2023.09.22. 18:00, péntek
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2023.09.22. 11:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



tovább »
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.09.24. 11:00, vasárnap
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Iskolai csoport

Iskolai csoport

2023.09.25. 12:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2023.09.25. 18:00, hétfő
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.26. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.27. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Oktatás

Oktatás

2023.09.28. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

tovább »
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2023.09.29. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2023.09.30. 17:00, szombat
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
I grandi classici della cucina italiana II. - A nagy olasz klasszikusok II.

I grandi classici della cucina italiana II. - A nagy olasz klasszikusok II.

2023.09.30. 11:00, szombat

EZ A KURZUS OLASZ NYELVEN LESZ MEGTARTVA!

Az olasz ételekből sosem elég! Giulio egy újabb válogatást hoz el Nektek, amikben még több klasszikus olasz fogás elkészítését próbálhatjátok ki. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 23 000 Ft
  • 2 főre: 45 000 Ft
  • 3 főre: 66 000 Ft
  • 4 főre: 85 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8

Iskolai csoport

2023.09.25. 12:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2023.09.25. 18:00, hétfő
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Oktatás

2023.09.26. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.09.27. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.09.28. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2023.09.29. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az igazi olasz pizza titkai!

2023.09.30. 17:00, szombat
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Olasz ételek színesen és táplálóan

2023.10.01. 11:00, vasárnap
Az olasz konyha sokak kedvence gyorsan elkészíthető, ízletes fogásai miatt. A foglalkozáson megmutatjuk miként készítheted el a népszerű fogásokat szinesen, táplálóan, de mindeközben alakbarát módon úgy, hogy az élvezeti értékéből ne kelljen lejjebb adnod.
Olasz ételek színesen és táplálóan

Oktatás

2023.10.03. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

2023.10.04. 18:00, szerda
EZT A KURZUST MIMMA OLASZ NYELVEN TARTJA. OLYANOKNAK AJÁNLJUK, AKIK MÁR VALAMENNYIT TANULTAK OLASZUL!

Az olaszok mesteri ételeket alkottak a legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával is, mint a burgonya és a rizs. Ezen a kurzuson olyan technikákat leshettek el szakácsunktól, amik méltán világhírűvé teszik az olasz konyhát.
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

Nápoly ízei

2023.10.05. 18:00, csütörtök
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.10.06. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2023.10.07. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

2023.10.07. 17:00, szombat

Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

Oktatás

2023.10.09. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2023.10.10. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2023.10.11. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

2023.10.12. 18:00, csütörtök
Ha valaki ilyentájt elmegy a piacra, hogy egy ízletes ebédhez keressen hozzávalót, egyenesen a bőség zavarában érezheti magát. Ugyanis az ősz rengeteg fajta, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ízletes gyümölcsöket és zöldségeket kínál.
Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.10.13. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

2023.10.14. 11:00, szombat
A kurzus a crema pasticcera világába repít el minket. Egy vaníliás krém, ami már önmagában is nagyon finom, de megtudhatjuk, hogy milyen variációkat készítenek belőle az olaszok. Ezen felül még a megmaradt tojásfehérjék felhasználásához is kapunk egy isteni receptet, ami remek reggeli egy finom kávé mellé.
Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

Az igazi olasz pizza titkai!

2023.10.15. 11:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Oktatás

2023.10.16. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Iskolai csoport

2023.10.18. 11:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Oktatás

2023.10.19. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.10.25. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.10.26. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2023.10.28. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2023.10.28. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.11.03. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Natale Italiano – Olasz karácsony

2023.11.19. 11:00, vasárnap
Hogyan ünnepelnek az olaszok? Milyen finomságok kerülnek a karácsonyi asztalra? Mi az olasz húsleves titka? Enrico minden kérdést megválaszol ezen a különleges kurzuson!
Natale Italiano – Olasz karácsony

Natale Italiano – Olasz karácsony

2023.11.26. 11:00, vasárnap
Hogyan ünnepelnek az olaszok? Milyen finomságok kerülnek a karácsonyi asztalra? Mi az olasz húsleves titka? Enrico minden kérdést megválaszol ezen a különleges kurzuson!
Natale Italiano – Olasz karácsony
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8

Iskolai csoport

2023.09.25. 12:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2023.09.25. 18:00, hétfő
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Oktatás

2023.09.26. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.09.27. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.09.28. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2023.09.29. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az igazi olasz pizza titkai!

2023.09.30. 17:00, szombat
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Olasz ételek színesen és táplálóan

2023.10.01. 11:00, vasárnap
Az olasz konyha sokak kedvence gyorsan elkészíthető, ízletes fogásai miatt. A foglalkozáson megmutatjuk miként készítheted el a népszerű fogásokat szinesen, táplálóan, de mindeközben alakbarát módon úgy, hogy az élvezeti értékéből ne kelljen lejjebb adnod.
Olasz ételek színesen és táplálóan

Oktatás

2023.10.03. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

2023.10.04. 18:00, szerda
EZT A KURZUST MIMMA OLASZ NYELVEN TARTJA. OLYANOKNAK AJÁNLJUK, AKIK MÁR VALAMENNYIT TANULTAK OLASZUL!

Az olaszok mesteri ételeket alkottak a legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával is, mint a burgonya és a rizs. Ezen a kurzuson olyan technikákat leshettek el szakácsunktól, amik méltán világhírűvé teszik az olasz konyhát.
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

Nápoly ízei

2023.10.05. 18:00, csütörtök
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.10.06. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2023.10.07. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

2023.10.07. 17:00, szombat

Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

Oktatás

2023.10.09. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2023.10.10. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2023.10.11. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

2023.10.12. 18:00, csütörtök
Ha valaki ilyentájt elmegy a piacra, hogy egy ízletes ebédhez keressen hozzávalót, egyenesen a bőség zavarában érezheti magát. Ugyanis az ősz rengeteg fajta, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ízletes gyümölcsöket és zöldségeket kínál.
Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.10.13. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

2023.10.14. 11:00, szombat
A kurzus a crema pasticcera világába repít el minket. Egy vaníliás krém, ami már önmagában is nagyon finom, de megtudhatjuk, hogy milyen variációkat készítenek belőle az olaszok. Ezen felül még a megmaradt tojásfehérjék felhasználásához is kapunk egy isteni receptet, ami remek reggeli egy finom kávé mellé.
Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

Az igazi olasz pizza titkai!

2023.10.15. 11:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Oktatás

2023.10.16. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Iskolai csoport

2023.10.18. 11:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Oktatás

2023.10.19. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.10.25. 08:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.10.26. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2023.10.28. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2023.10.28. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2023.11.03. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Natale Italiano – Olasz karácsony

2023.11.19. 11:00, vasárnap
Hogyan ünnepelnek az olaszok? Milyen finomságok kerülnek a karácsonyi asztalra? Mi az olasz húsleves titka? Enrico minden kérdést megválaszol ezen a különleges kurzuson!
Natale Italiano – Olasz karácsony

Natale Italiano – Olasz karácsony

2023.11.26. 11:00, vasárnap
Hogyan ünnepelnek az olaszok? Milyen finomságok kerülnek a karácsonyi asztalra? Mi az olasz húsleves titka? Enrico minden kérdést megválaszol ezen a különleges kurzuson!
Natale Italiano – Olasz karácsony