
Kedves Chef Tanoncok!
A Budapestre vonatkozó kijárási korlátozás feloldása után felelősségünk tudatában az alábbi higiéniai feltételek betartva a Studio Italia Olasz Főzőiskolát 2020. május 22-étől (péntek) újraindítottuk.
- Takarítóink az országos tisztifőorvos ajánlásának megfelelő szerekkel fertőtlenítő takarítást végeznek minden tanfolyam előtt és után.
- Ahogyan eddig, továbbra is minden mellékhelyiségben a folyékony szappan mellett megtalálható a kézfertőtlenítőszer.
- Érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre az Iskola területén.
- A 211/2020 (V.16.) Kormányrendelet alapján maszkot üzletekben és tömegközlekedési eszközökön kell viselni, ezért nálunk sem kötelező, ugyanakkor mindenki viselhet a saját és mások védelme érdekében. Mi térítésmentesen mindenkinek biztosítjuk.
- Kérjük, hogy az épületbe való belépéskor a liftek előtt kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőt mindenki használja.
Kérünk mindenkit, hogy felelőssége tudatában csak akkor lépjen be az épületbe, ha:
• nem járványügyi karanténnal érintett ingatlan, ill. intézmény lakója vagy alkalmazottja,
• legjobb tudása szerint az elmúlt 14 naptári napban nem érintkezett fertőzött személlyel vagy karanténnal érintett ingatlan, ill. intézmény lakójával vagy alkalmazottjával;
• és magán a koronavírus-fertőzés ismert jeleit (https://koronavirus.gov.hu/mit-tegyunk-tunetek-eseten) nem észleli.
A Főzőiskola fenntartja magának a jogot, hogy a tanfolyamra megfázásos tünetekkel érkezők belépését elővigyázatosságból megtagadja és a honlapján szereplő lemondási feltételek szerint járjon el, vagyis a részvételi díjat ne térítse vissza.
Nyelviskolánk a folyamatban lévő nyelvtanfolyamokat június végéig továbbra is távoktatásban tartja. Ügyfélszolgálatunk előzetes bejelentkezés alapján fogadja személyesen ügyfeleit A telefonos és e-mailes félfogadás folyamatos.
A fentiek betartását mindenkinek köszönjük.
Fontos, hogy továbbra is figyeljünk, vigyázzunk egymásra!
Üdvözlettel
Salusinszky András
a STUDIO ITALIA igazgatója
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra
Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan.
Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
