Steak húsok az olasz konyhában - borkostolóval egybekötve

A legtöbben úgy gondolják, hogy az olasz konyha csak tésztából áll. Hát ez bizony nem így van.

A grillezés az egyik legősibb főzési technika és a mediterrán konyhának a mai napig ez az alapja. Az olaszok csakis kíváló minőségű, friss alapanyagból készítenek húsokat, friss zöld fűszerekkel ízestíve. A húsételek mellől nem hiányozhat egy-egy pohár karakteres bor sem, amit az érdeklődők megkóstolhatnak. 
Íme az elkészítendő menüsor: 



Tatár beefsteak egy olasz csavarral, olivás ciabattával.

    Lazac steak grillezett citrommal,  aglio de olio tésztával

    Sertésszűz zöldfűszerkabátban, provanszi újburgonyával, paradicsomsalátával.

    Marha bélszín (beef tenderloin) fűszeres konfitált édesburgonyával, zöldborsmártással, grillezett gombával.