I segreti delle paste ripiene - A töltött tészták titkai
Valamelyiket vízben főzzük, valamelyiket olajban sütjük ki, és van, amelyiket húslevesben készítjük. Egyes tésztákat kézzel, míg másikat géppel gyúrunk, lehetnek sósak, édesek, különböző formázásúak, de mindez nem változtat a házias jellegén.
A kurzus során megtanulhatják a töltött tészták készítésének titkait, különleges technikákat leshetnek el és biztosak lehetnek abban, hogy Mimma igazi olasz háziasszony lévén hűen bemutatja, hogyan is készülnek az eredeti házias töltött tészták.
Menü
Tortelloni incaciati – Húsimádó tortelloni (Hússal töltött, húslevesben kifőzött)
Calcioni molisani – Olajban sült húsos tészta batyuk
Rose al forno – Sült rózsácskák, sonkával sajttal töltve
Cannelloni alla sorrentina – Eredeti húsos ragúval készült cannelloni
Ravioli dolci di castange - Édes gesztenyekrémmel töltött ravioli
Aktuális kurzusainkról ITT tájékozódhat.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!