I segreti delle paste ripiene - A töltött tészták titkai

Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. 

Valamelyiket vízben főzzük, valamelyiket olajban sütjük ki, és van, amelyiket húslevesben készítjük. Egyes tésztákat kézzel, míg másikat géppel gyúrunk, lehetnek sósak, édesek, különböző formázásúak, de mindez nem változtat a házias jellegén.

A kurzus során megtanulhatják a töltött tészták készítésének titkait, különleges technikákat leshetnek el és biztosak lehetnek abban, hogy Mimma igazi olasz háziasszony lévén hűen bemutatja, hogyan is készülnek az eredeti házias töltött tészták. 


Menü

Tortelloni incaciati – Húsimádó tortelloni (Hússal töltött, húslevesben kifőzött)

Calcioni molisani – Olajban sült húsos tészta batyuk

Rose al forno – Sült rózsácskák, sonkával sajttal töltve

Cannelloni alla sorrentina – Eredeti húsos ragúval készült cannelloni

Ravioli dolci di castange - Édes gesztenyekrémmel töltött ravioli



Aktuális kurzusainkról ITT tájékozódhat.