
Tanfolyamok: 2023. szeptember 7. csütörtök

PRIVÁT RENDEZVÉNY
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 21 000 Ft
- 2 főre: 40 000 Ft
- 3 főre: 60 000 Ft
- 4 főre: 75 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az igazi olasz pizza titkai!

I grandi classici della cucina italiana II. - A nagy olasz klasszikusok II.
EZ A KURZUS OLASZ NYELVEN LESZ MEGTARTVA!
Az olasz ételekből sosem elég! Giulio egy újabb válogatást hoz el Nektek, amikben még több klasszikus olasz fogás elkészítését próbálhatjátok ki.

Olasz ételek színesen és táplálóan

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

Nápoly ízei

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai
Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

Az igazi olasz pizza titkai!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Cucina regionale - I vari sapori d'Italia - Olaszország ízei
Felkészültél egy Olaszország-körüli útra? Nálunk most az ízeken keresztül kalauzol végig Giulio a különböző olasz régiókon keresztül. 3 órás utazás, megannyi élmény...

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Natale Italiano – Olasz karácsony

Natale Italiano – Olasz karácsony

H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az igazi olasz pizza titkai!

I grandi classici della cucina italiana II. - A nagy olasz klasszikusok II.
EZ A KURZUS OLASZ NYELVEN LESZ MEGTARTVA!
Az olasz ételekből sosem elég! Giulio egy újabb válogatást hoz el Nektek, amikben még több klasszikus olasz fogás elkészítését próbálhatjátok ki.

Olasz ételek színesen és táplálóan

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

Nápoly ízei

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai
Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Krémes pillanatok (olasz édességek) - Dolci momenti

Az igazi olasz pizza titkai!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Cucina regionale - I vari sapori d'Italia - Olaszország ízei
Felkészültél egy Olaszország-körüli útra? Nálunk most az ízeken keresztül kalauzol végig Giulio a különböző olasz régiókon keresztül. 3 órás utazás, megannyi élmény...

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Natale Italiano – Olasz karácsony

Natale Italiano – Olasz karácsony
