Steak húsok az olasz konyhában - borkostolóval egybekötve
2020.09.11. 18:00, péntek
A legtöbben úgy gondolják, hogy az olasz konyha csak tésztából áll. Hát ez bizony nem így van. Ezen a kurzuson a legkiválóbb frissen sült húsokat ízlelhetik meg vendégeink, olaszosan elkészítve és mindehhez az érdeklődők egy-egy pohár karakteres olasz bort kortyolhatnak.
A grillezés az egyik legősibb főzési technika és a mediterrán konyhának a mai napig ez az alapja. Az olaszok csakis kíváló minőségű, friss alapanyagból készítenek húsokat, friss zöld fűszerekkel ízestíve. A húsételek mellől nem hiányozhat egy-egy pohár karakteres bor sem, amit az érdeklődők megkóstolhatnak.
Íme az elkészítendő menüsor:
- Paradicsomos, kapribogyós tatár hús piritós ágyon, érlelt juhsajttal tálalva - Tartara al pomodoro, capperi e pecorino
- Vörösbor kíséret: Merlot az észak-olasz tájakról
- Csontos karaj szelet átsütve - Braciola di maiale alla piastra
- Hagymás, kakukkfüves óriás fehérbab saláta - Fagioli cannellini con cipolla, oliva e timo
- Fehérbor kíséret: Trebbiano d'Abruzzo - kellemes, száraz fehérbor Dél-Olaszországból
- Fűszeres bélszín szelet - Bistecca di manzo al timo, ai ferri
- Koktél paradicsom ragú - Ragú di pomodorini ciliegine
- Rozmaringos steak burgonya - Patate al rosmarino, al forno
- Vörösbor kíséret: Lacrima Christi - avagy Krisztus könnycseppje a Vezúv vulkán lejtőin termett karakteres szőlőből
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 800 Ft
- 3 főre: 41 400 Ft
- 4 főre: 54 000 Ft
- 5 főre: 65 250 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola