Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az olaszok a kenyértészta lehetőségeit is művészi szintre emelték, Mimma megmutatja nekünk hogyan lehet a grissinit különböző ízesítéssel elkészíteni, a paradicsommal vagy éppen sonkával töltött panzerottit hol a sütőben hol olajban süti ki, de természetesen nem maradhat ki az édes tészta élménye sem a napból. És, megismerkedhetünk a híres olasz csokis-körtés torta titkával is.
Ezek mind-mind megtalálhatók egy valamire való olasz pékségben.
Gyúrunk, dagasztunk, sütünk és eszünk!
Számítunk Rád!
Menü:
Pizza del fornaio (Tepsiben sült pizza, ahogyan a pék készíti)
Focaccia genovese con olive (Olívabogyós genovai focaccia, azaz olasz kenyérlepény)
Variazioni di grissini al parmigiano, al rozmarino, alle olive (Sajtos, rozmaringos, olívás grissini variációk)
Crespelle - (Olajban sült ropogós tészta)
Panzerotti al prosciutto e formaggio / mozzarelle e pomodoro ( Töltött tészta batyuk sütőben illetve olajban sütve : sajtos-sonkás, paradicsomos - mozzarellás)
Calzone al forno ( töltött pizza batyu)
Cornetti dolce alla nutella (Mogyorókrémmel töltött édes kifli)
Cantuccini (Toszkán mandulás keksz)
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
Ételérzékenység esetén milyen kurzusra tudok jönni?
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
A tanfolyamot vezeti: MIMMA Canala (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 12
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!