Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2022.06.02. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.

Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
A kurzus alatt három fajta húsételt készítünk el a hozzá illő körettel, így nemcsak garantált, hogy mindenki jól lakik, de egyszerű és gyorsan elkészíthető húsos receptekkel is gazdagodni fognak, a család vagy a barátok legnagyobb örömére.
Menü:
- Fehérboros sertés
szűzérmék, zöld borssal, baconnal és zsályával- Filetto di maiale al vino bianco con pepe
verde, bacon e salvia
- Natúr spenót vajon dinsztelve,
fenyőmaggal tálalva - Spinaci al naturale burro parmigiano e
pinoli
- Sült csirke
falatok mediterrán fűszerezéssel - Pollo agli aromi
mediterranei
- Calabriai saláta lilahagymával,
burgonyával, édes zöldpaprikával - Insalata di Calabria con cipolla rossa, patate,
peperoni verdi dolci
- Római zsályás sertésszelet- Saltimbocca alla Romana
- Különleges olasz
steak burgonya - Patate sabbiose
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Erre a kurzusra csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező résztvevőket várunk.
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
GIULIO Armari (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 7
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!