Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2022.06.02. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
A kurzus alatt három fajta húsételt készítünk el a hozzá illő körettel, így nemcsak garantált, hogy mindenki jól lakik, de egyszerű és gyorsan elkészíthető húsos receptekkel is gazdagodni fognak, a család vagy a barátok legnagyobb örömére.
Menü:
- Fehérboros sertés
szűzérmék, zöld borssal, baconnal és zsályával- Filetto di maiale al vino bianco con pepe
verde, bacon e salvia
- Natúr spenót vajon dinsztelve,
fenyőmaggal tálalva - Spinaci al naturale burro parmigiano e
pinoli
- Sült csirke
falatok mediterrán fűszerezéssel - Pollo agli aromi
mediterranei
- Calabriai saláta lilahagymával,
burgonyával, édes zöldpaprikával - Insalata di Calabria con cipolla rossa, patate,
peperoni verdi dolci
- Római zsályás sertésszelet- Saltimbocca alla Romana
- Különleges olasz
steak burgonya - Patate sabbiose
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Erre a kurzusra csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező résztvevőket várunk.
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola