Tavaszi ételek Olaszországból - Profumo di Primavera
2024.04.20. 11:00, szombat
Szezonális konyhánk ezúttal a tavaszhoz érkezett, igazi feltöltődést ígérve számunkra. Mert hát valljuk be magunknak, hogy bármennyire is szeretjük a telet, a havat, a síelést és a korcsolyázást, 3 hónap bőven elég belőle. Nem véletlenül kapta a kurzus olaszul a tavasz illata címet... a kurzus végére garantált a tavaszi hangulat!
Tavasszal joggal érezheti az ember, hogy a nagy hideg "kivette" az energiáját. És ez valóban így is van, a tél végére gyakran elfogynak a tartalékjaink, vitamin és főleg ásványianyaghiány léphet fel.
Giulio ezúttal is segít nekünk értékes és finom ételeket varázsolni a tavasszal kapható friss alapanyagokból.
Bruschetta ai fegatini con pomodori secchi capperi (acciuga) al profumo di marsala e cubetti di pera caramellati
Bruschetta csirkemájjal, szárított paradicsommal, kapribogyóval és (szardellával), Marsala szicíliai borral és karamellizált körtével megbolondítva
Tagliatelle con verdure di stagione e salsiccia fresca italiana
Friss szélesmetélt tészta zsályával ízesítve, szezonális zöldségekkel és friss olasz kolbásszal
Filetto di maiale mela e porro alla crema di balsamico con pancetta croccante
Szűzpecsenye póréhagymás-almás-balzsamecetkrémes mártással, ropogós baconnal tálalva
Patate in teglia con besciamella al parmigiano prosciutto cotto italiano e mozzarella
Tepsiben sült burgonyakarikák parmezános besamellel, mozzarellával és főtt olasz sonkával
Tiramisù ai frutti di bosco
Tiramisu erdeigyümölccsel
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola