CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek
2022.05.26. 18:00, csütörtök
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
Menü
Antipasti freddi –
Hideg előételek
Coni di bresaola al formaggio - Bresaola sonka sajttal töltve
Girelle al prosciutto cotto e rucola – Kenyértekercs sonkával és rukolával
Antipasti caldi –
Meleg előételek
Zucchine ripiene di manzo - Marhahússal töltött cukkini
Funghi ripieni di salsiccia e provola - Olasz kolbásszal töltött gombafej
Secondi piatti -
Főételek
Bombette pugliesi – Pugliai tekercs
Insalata verde e rucola-
Jégsaláta rukolával
Rosa di parma – Pármai rozsa
Dolci - desszert
Sorbetto al limone e
prosecco – pezsgőbor citromos szorbé

Buon appetito!
További időpontokat ezen a linken találhatsz!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
">
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Enrico Di Franco (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 12
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!