CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek
2022.07.13. 18:00, szerda
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
Menü
Antipasti freddi –
Hideg előételek
Coni di bresaola al formaggio - Bresaola sonka sajttal töltve
Girelle al prosciutto cotto e rucola – Kenyértekercs sonkával és rukolával
Antipasti caldi –
Meleg előételek
Zucchine ripiene di manzo - Marhahússal töltött cukkini
Funghi ripieni di salsiccia e provola - Olasz kolbásszal töltött gombafej
Secondi piatti -
Főételek
Bombette pugliesi – Pugliai tekercs (Karaj szalonnával és caciocavallo sajttal)
Insalata verde e rucola-
Jégsaláta rukolával
Rosa di parma – Pármai rózsa (töltött marhahús, pármai sonkával és parmezán sajttal)
Dolci - desszert
Sorbetto al limone e
prosecco – pezsgőbor citromos szorbé

Buon appetito!
További időpontokat ezen a linken találhatsz!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
">
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola