Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
							2021.06.05. 16:00, szombat
			
			Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 
				
Akkor gyere el főzőestünkre és mindent megtudhatsz Mimmától.  Ezen a kurzuson garantáltan nem fogtok unatkozni, különféle tésztaételeket fogunk elkészíteni, számos variációban.. 
Menü:
- Tagliatelle ai pomodorini freschi, basilico e ricotta  (Koktélparadicsommal, bazsalikommal és ricottával ízesített frissen gyúrt tagliatelle tészta)
- Lasagne classica al ragú (Klasszikus olasz rakott tészta, raguval, besamell mártással)
- Spaghetti alla carbonara (Spaghetti szénégető módra, vagyis sült császárszalonna darabokkal, tojással, parmezán sajttal tálalva)
- Ravioli di ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenóttal és ricottával töltött frissen gyúrt ravioli tészta zsályás vajba forgatva)  
   
  
   Sok szeretettel várunk mindenkit!
      (A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk!)
  A tanfolyam ára:
					
						- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
						Kedves Chef Tanonc!
						A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola