A kurzuson tipikus nápolyi és Nápoly környéki recepteket fogunk készíteni, amiket Giulio Armari tolmácsolásában ismerhetünk meg.
Menü:
Parmezánsajtos
rakott padlizsán kapribogyóval, juhsajttal és bivalymozzarellával - Torrette di melanzane alla parmigiana con mozzrella di bufala capperi e pecorino
Paradicsomos-friss bazsalikomos frissen
gyúrt gnocchi - Gnocchi alla sorrentina
Hirtelen sült hússzeletek Pulcinella módra (csiperke gombával, nyers sonkával, datolyaparadicsommal) - Scaloppine alla Pulcinella
Serpenyőben sült friss, vegyes zöldségköret - Padellata di verdure fresche di stagione
Csokoládés mandulatorta ahogy Kapri szigetén készítik - Caprese all'arancia

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Erre a kurzusra csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező résztvevőket várunk!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )