Happy hour aperitivek, avagy finger food olasz módra
2020.10.24. 17:00, szombat
Ha valaki Olaszországban estefelé beugrik egy bárba, örömmel csodálkozhat arra, milyen különlegesen megkomponált, étvágygerjesztő falatokat szolgálnak fel egy-egy lefogyasztott pohár ital mellé.
Ezt a szokást ma már hagyományosan Happy Hour-nak nevezik. A vendéglátóhelyek így igyekeznek becsalogatni a munkában elfáradt embert. És valljuk be, nagy sikere van.

Az olaszok persze ezeket a fogásokat is művészi szintre fejlesztették, és nem csak ízvilágban gazdag, hanem szemet is gyönyörködtet. Az tanfolyamunkon ellesett trükkök és fogások segítségével otthonunkban is bármikor igényes vendéglátó tálakat tudunk készíteni.
- Aperol Spritz - Klasszikus olasz fogadó ital, ahogy a
legjobb milánói bárokban készítik
- Kukoricakása szendvicsek füstölt lazaccal és balzsamecetes hagymakompóttal - Tartine di polenta con salmone e cipolla al balsamico
- Spenótos omlett falatok érlelt juhsajttal - Frittatine al
spinaci e pecorino
- Sáfrányos, rántott rizsgolyók - Mini arancini
- Helyben sütött olívabogyós olasz lepénykenyér mortadellával
és rukkolával – Focaccia alle olive, mortadella e rucola
- Mini húsgolyók paradicsom szószban - Polpettine al sugo di pomodoro
- Mini rákkoktél avokádóval és limemal - Cocktail di gamberetti con salsa di avocado e lime

A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola