Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.
2022.05.19. 18:00, csütörtök
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.

Menü
- Bruschetta con guanciale (Piritós szeletek, tipikus toszkán tokaszalonna pecorino sajttal és tökkel)
- Gnocchi con prosciutto crudo toscano e funghi porcini ( Helyben készített toszkán szárított sonkás és vargányagombás gnocchi )
- Involtini di pollo pancetta affumicat, salvia e pecorino (Filézett csirkecomb füstölt szalonnával, friss fűszerekkel és érlelt toszkán juhsajttal)
- Patate al forno al rosmarino (Rozmaringos sütőben sült krumpli)
- Cantuccini con vino dolce (Tipikus toszkán mandulás keksz mártogatós, desszertborral)

Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
További időpontokat ezen a linken találsz!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
GIULIO Armari (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 6
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!