A nyár ízei olasz módra
2024.08.27. 18:00, csütörtök
Olaszországban a nyár forró, a hosszú nappalokat a tenger irányából esténként feltámadó szellő enyhíti. Nem csoda, hogy az olaszok a vacsorát este kilenc óra tájban fogyasztják. Hogy milyen, gyorsan elkészíthető, könnyed, de mégis ízletes ételekkel találkozhatunk egy nyári olasz vacsorán Giulio fogja megmutatni nekünk.
Az elkészített ételek külön-külön is megállják helyüket a családi asztalon, sok egyszerű és praktikus ötletet vihetünk haza.
- Caprese saláta bivalymozzarellával - Buffalo Caprese
- Nyári bruschetta: különleges krémsajt ricottával, tejszínnel és parmezán sajttal, nyers pármai sonkával és
szárított paradicsommal tálalva
- Orecchiette pugliesi (tipikus pugliai fülecske tészta
frissen készítve) brokkolival, datolyaparadicsommal tálalva, guancialével, pecorinóval és bazsalikommal ízesítve
- Feketeerdei sonkával készült csirkemell pizzaiola módra: oregánós-bazsalikomos, mozzarellával és paradicsommal
- Caponata siciliana - Szicíliai caponate (tipikus szicíliai padlizsános étel
kapribogyóval, datolyaparadicsommal és fenyőmaggal)
- Tenerinai csokoládés pohárkrém mascarponével és kávépudinggal, bogyósgyümölcs mártással tálalva
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola