Nápoly ízei
2019.06.08. 11:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető.
Ha szívesen megismernéd, hogy mi fő a nápolyi mamma-k fazekában és szeretnél autentikus nápolyi receptekkel gazdagodni, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod erre a délies témájú kurzusra!
A kurzuson tipikus nápolyi és Nápoly környéki recepteket fogunk készíteni, amiket Giulio Armari tolmácsolásában ismerhetünk meg.
Menü:
Parmezánsajtos
rakott padlizsán kapribogyóval, juhsajttal és bivalymozzarellával - Torrette di melanzane alla parmigiana con mozzrella di bufala capperi e pecorino
Főtt sonkával, mozzarellával, ricottával tôltött csőtészta sorrentói módra, paradicsomos szószban megsütve - Paccheri ripieni alla sorrentina
Hirtelen sült hússzeletek Pulcinella módra - Scaloppine alla Pulcinella
Serpenyőben sült friss, vegyes zöldségköret - Padellata di verdure fresche di stagione
Tiramisú

Várunk mindenkit sok szeretettel!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 11 000 Ft
- 2 főre: 22 000 Ft
- 3 főre: 33 000 Ft
- 4 főre: 44 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola