2022.10.24. 18:00, hétfő
Az első római receptgyűjteményt Marco Gavio Apicius írta, aki szakácsként tevékenykedett a birodalomban. Az olasz főváros mai konyhája a legismertebb, és leginkább megbecsült olasz regionális konyhák közé tartozik. Az ételek többnyire egyszerű alapanyagokból készülnek, vidéki eredetűek és könnyen elérhetőek.
Crostini
con Alici - Szardellás előétel
Pappardelle di Papa Pio XII (papalina) – XII.
Pius pápa pappardelle tésztája (borsóval és nyers sonkával)
Saltimbocca
alla Romana - Zsályával és sonkával készített karaj
Zucchine marinate -
Pácolt cukkini
Dorsetti
con le mandorle - Dorsetti mandulával
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a
pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt.
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 21 000 Ft
- 2 főre: 40 000 Ft
- 3 főre: 60 000 Ft
- 4 főre: 75 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola