Cucina Regionale - Puglia tartomány konyhája
2022.05.25. 18:00, szerda
Az "olasz csizma sarkánál" járunk, ahol az alapanyagokat meghatározza a tenger közelsége. A halakat, kagylókat szezonális zöldségekkel egészítik ki. A legtöbb ételre jellemző, hogy az alapanyagok ízét hangsúlyozzák ki, az egyszerűségre törekednek. Friss tavaszias-nyárias ízekkel találkozhattok ezen a kurzuson, ahol könnyű és finom ételeket főzhettek közösen Enricóval.
Cozze alla Tarantina
- Feketekagyló tarantoi módra
Orecchiette salsiccia e broccoli -
Orecchiette brokkolival és friss olasz kolbásszal
Fricassea
d'agnello – Bárányfricasse
Champignon,
con aglio e prezzemolo - Csiperkegomba fokhagymával és petrezselyemmel
Fruttone Leccese
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola