Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.26. 18:00, péntek
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.

Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is. 

A kurzus alatt négy fajta húsételt készítünk el a hozzá illő körettel, így nemcsak garantált, hogy mindenki jól lakik, de egyszerű és gyorsan elkészíthető húsos receptekkel is gazdagodni fognak, a család vagy a barátok legnagyobb örömére.

Menü:

  • Fehérboros sertés szűzérmék, zöld borssal, baconnal és zsályával- Filetto di maiale al vino bianco con pepe verde, bacon e salvia
  • Szicíliai tradicionális köret (egytálétel): fekete olíva bogyóval, kapribogyóval és fenyőmaggal sült padlizsán  - Caponatina di melanzane
  • Sült csirke falatok mediterrán fűszerezéssel - Pollo agli aromi mediterranei
  • Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöldpaprikával - Insalata di Calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci
  •  Római zsályás sertésszelet- Saltimbocca alla Romana
  • Különleges olasz steak burgonya - Patate sabbiose
  •  Csirkemell fokhagymás, paradicsomos, oregánós mártással - Petto di pollo alla pizzaiola
  • Karamellizált lilagyma - Cipolle rosse caramellizzate

Mit fogunk főzni a tanfolyamon?

Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.


Mi is fogunk főzni?

Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt. 

Mennyi ideig tart a kurzus?

A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)

Hányan leszünk a főzésen?

Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)

Mit hozzunk magunkkal?

Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)

Ételérzékenység esetén milyen kurzusra tudok jönni?

A kurzusokon alapvetően nem használunk "mentes" alapanyagokat.
'Carne con carne' kurzusunkon van lehetőség gluténmentes menüsorra jelentkezni.
'Vegán' kurzusunkon tojás- és laktózmentes a menüsor.



   Sok szeretettel várunk mindenkit!

      (A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk!)



A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 28 600 Ft
  • 2 főre: 56 000 Ft
  • 3 főre: 82 500 Ft
  • 4 főre: 107 250 Ft
  • 5 főre: 130 900 Ft
Kedves Chef Tanonc!

A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola

H K Sze Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.12. 17:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.14. 11:00, kedd
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.14. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS

Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.15. 18:00, szerda
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!
Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.16. 16:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.17. 18:00, péntek

Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.18. 11:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.18. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.19. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.20. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.21. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.22. 18:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

2025.10.24. 18:00, péntek
Most már nem csak a privát rendezvényeken van lehetőség ezeket az olasz gourmet finomságokat megkóstolni! Giulio olyan olasz ínyencségeket válogatott össze, amiket talán még nem is ismertek - ráadásul ezen az élményfőzésen háromféle előételt is meg tudtok kóstolni!
Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.25. 17:00, szombat
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.25. 11:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2025.10.27. 18:00, hétfő
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.28. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.29. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.30. 18:00, csütörtök

Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.03. 18:00, hétfő
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.04. 13:00, kedd
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.04. 17:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.05. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.08. 17:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.08. 11:00, szombat
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.10. 18:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.11. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.12. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.13. 10:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.18. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.19. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.11. 11:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.14. 17:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.17. 11:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.18. 11:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
H K Sze Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.12. 17:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.14. 11:00, kedd
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.14. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Szicília konyhája - ÉLMÉNYFŐZÉS

Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.15. 18:00, szerda
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!
Vegetáriánus ételek olasz módra - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.16. 16:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.17. 18:00, péntek

Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.18. 11:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.18. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.19. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.20. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.21. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.10.22. 18:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

2025.10.24. 18:00, péntek
Most már nem csak a privát rendezvényeken van lehetőség ezeket az olasz gourmet finomságokat megkóstolni! Giulio olyan olasz ínyencségeket válogatott össze, amiket talán még nem is ismertek - ráadásul ezen az élményfőzésen háromféle előételt is meg tudtok kóstolni!
Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.25. 17:00, szombat
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.25. 11:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2025.10.27. 18:00, hétfő
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.28. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.10.29. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.10.30. 18:00, csütörtök

Itthon is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei - ÉLMÉNYFŐZÉS

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.03. 18:00, hétfő
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.04. 13:00, kedd
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.04. 17:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.05. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.08. 17:00, szombat
Ez a kurzus a 35 év - 35 főzőélmény programsorozat része, ezen a linken tudtok olvasni az ünnepi kurzusokról. 

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.11.08. 11:00, szombat
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.10. 18:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.11. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.12. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.11.13. 10:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.18. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.11.19. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.11. 11:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.14. 17:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.17. 11:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.18. 11:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában