A nyár ízei olasz módra

2022.08.02. 18:00, kedd
 Olaszországban a nyár forró, a hosszú nappalokat a tenger irányából esténként feltámadó szellő enyhíti. Nem csoda, hogy az olaszok a vacsorát este kilenc óra tájban fogyasztják. Hogy milyen, gyorsan elkészíthető, könnyed, de mégis ízletes ételekkel találkozhatunk egy nyári olasz vacsorán Giulio fogja megmutatni nekünk.
Az elkészített ételek külön-külön is megállják helyüket a családi asztalon, sok egyszerű és praktikus ötletet vihetünk haza. 


  • Sült kaliforniai paprika tekercs rikottás gorgonzolás és parmezános krémmel töltve pisztáciával és mentával gazdagítva - sült datolyaparadicsommal és burgonyakockákkal párolt spenót ágyon tálalva
  • Szélesmetélt tészta szicíliai pestóval (fenyőmagos bazsalikomos alap fokhagymával, szárított paradicsommal, friss datolya paradicsommal és Pecorino sajttal)
  • Csirkemell Sorrentinai módra (paradicsommal, bazsalikommal bivalymozzarellával)
  • Serpenyőben sült zöldségek balzsamecettel
  • Citromos avokádé sorbet kurkumával és gyömbérrel

 

Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson! 

 

(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)