I classici italiani: I primi piatti (pasta fresca e gnocchi)
2015.03.14. 11:00, szombat
Egy nagyszerű kurzusra invitálunk Benneteket. Ezen a kurzuson a primi piatti-kat, azaz az első fogásokat fogjuk venni. Még pedig oly módon, hogy készítünk frissen gyúrt tésztás fogásokat, és frissen gyúrt gnocchit is készítünk.
A fogások elkészítésében Mimma lesz a segítségünkre, aki maga is édesanyjától ás nagymamájától tanulta ezeket a finomságokat Olaszországban.
Ezen a kurzuson megtanuljuk, hogyan gyúrjuk mi magunk a tésztát és milyen szószokat készítsünk hozzá. Megismerkedünk az igazi tésztagyúró géppel, és megtanuljuk, hogy milyen tésztához milyen szósz illik.
Menü:
- Ravioli ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenótos-ricottás frissen gyúrt ravioli tészta zsályás-vajas mártásba forgatva)
- Tagliatelle fresche con panna, prosciutto e funghi (Frissen, kézzel gyúrt szélesmetélt tészta tejszínes, sonkás, gombás szósszal)
- Gnocchi di patate alla sorrentina (Klasszikus burgonyás gnocchi paradicsomszósszal, friss bazsalikommal és mozzarellával)
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!) Várunk mindenkit sok szeretettel!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola