Tavaszi ételek Olaszországból
2020.05.25. 18:00, hétfő
Szezonális konyhánk ezúttal a tavaszhoz érkezett, igazi feltöltődést ígérve számunkra. Mert hát valljuk be magunknak, hogy bármennyire is szeretjük a telet, a havat, a síelést és a korcsolyázást, 3 hónap bőven elég belőle.
Tavasszal joggal érezheti az ember, hogy a nagy hideg "kivette" az energiáját. És ez valóban így is van, a tél végére gyakran elfogynak a tartalékjaink, vitamin és főleg ásványianyag hiány léphet fel. De a természet persze erre is gondolt és mint azt az olaszoktól megszokhattuk, a konyhában is megtalálhatók azok a friss hajtások (spárga), virágzat (articsóka) és egyéb növényi részek, amik pótolják a számunkra nélkülözhetetlen nyomelemeket.
Giulio ezúttal is segít nekünk értékes és finom ételeket varázsolni a tavasszal kapható friss alapanyagokból.
Cukkinivel és ricottával töltött tésztabatyuk, sajtos zöldborsókrémmel tálalva -
Fagottini di pasta sfoglia ripieni di ricotta zucchine e parmigiano su crema di piselli con salsa al gorgonzola dolce
Sáfrányos rizottó spárgával és érlelt sonkával ízesítve - Risotto
allo zafferano asparagi e speck
Sajttal, sonkával töltött sütőben
sült padlizsán szeletek - Cannelloni
di melanzane al prosciutto e scamorza
Eper
krémes desszert - Tiramisu alle fragole
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola