Cucina Regionale - Umbria tartomány konyhája
2022.06.24. 18:00, péntek
Enrico ezúttal Közép-Olaszországba repít minket. Ezekből az egyszerű, de nagyszerű ételekből biztosan kerül majd néhány otthon is az asztalotokra, ha ellátogattok hozzánk.

Spoleto - Crostini al patè di olive - Crostini olívabogyós pástétom
Gualdo Tadino – Pappardelle ai porcini e olio tartufato - Pappardelle tészta vargányával és szarvasgomba olajjal
Gubbio Coniglio al pomodoro - Nyúlsült paradicsomszósszal
Patate al forno con rosmarino - Tepsis krumpli
rozmaringgal
Panpepato di Terni - Csokoládéval, dióval és mandulával készült édesség

(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Enrico Di Franco (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 8
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!