Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
2019.07.02. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet.
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
A kurzus keretein belül elvarázsolunk titeket Emilia-Romagna hihetetlenül sokrétű, gazdag kulináriájába.
Gyertek és legyetek tanúi ti is e nem mindennapi ízeknek!
Menü:
- Piadina Romagnola con cipollla rossa al balsamico
e vino bianco, rucola e crema di ricotta la parmigiano – Helyben gyúrt
tradicionális Emilia-Romagna-i lepénykenyér balzsamecetes, fehérboros
lilahagymával, rukkolával, parmezános ricotta krémmel
- Tortellini
- Filetto di maiale
all'aceto balsamico con scaglie di parmigiano e rucola- Sütőben sült
balzsamecetes sertés szűzpecsenye, reszelt parmezánnal és rukkolával
- Pomodori gratinati- Grillezett paradicsom
- Crostata di ciliegie- Cseresznyetorta
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 11 000 Ft
- 2 főre: 22 000 Ft
- 3 főre: 33 000 Ft
- 4 főre: 44 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola