OLASZ NYELVŰ főzőkurzus - Bevezetés az olasz konyhába

2015.09.17. 18:00, csütörtök

Ti interessa la gastronomia italiana? Ti piacerebbe saper cucinare come gli italiani? E ti andrebbe di parlare un po’ in italiano?


Ti offriamo un’occasione da non perdere: si terrà un corso di cucina in lingua italiana con dei piatti buonissimi e autentici. Un corso guidato dal nostro chef italiano, in cui avrai la possibilità di imparare a preparare piatti italiani e nello stesso tempo praticare il tuo italiano. Ti aspettiamo!


Oda vagy az olasz ételekért? Szeretnél úgy főzni, mint az olaszok? És ezen kívül még az olasz nyelvtudásod is gyakorolnád, felfrissítenéd? Íme, egy nagyszerű lehetőség: elindítjuk olasz nyelvű főzőkurzusunkat, ahol olasz szakácsunk vezetésével finomabbnál finomabb olasz ételeket fogtok elkészíteni. Szóval, ha szeretnél olaszul csevegni és egy jót főzőcskézni, várunk szeretettel!


A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítjuk OLASZ NYELVŰ főzőkurzusunkat, ahol összeköthetitek a kellemeset a hasznossal, vagyis egyrészt gyakorolhatjátok olasz nyelvtudásotokat, másrészt megismerkedhettek az olasz gasztronómia alapjaival.
Természetesen a végén közösen, mint egy igazi olasz család, elfogyasztjátok az elkészített finomságokat.

A tanfolyam résztvevői kapnak egy általános képet az olasz konyháról, a történetéről, a nélkülözhetetlen konyhai eszközökről és hozzávalókról. Megismerjük  az olasz konyhaművészet alapfogásait, a mediterrán diéta lényegét, és mindent megtudunk arról az ételről, ami mindenkinek az eszébe jut, ha az olasz konyhára gondol: a tésztáról. Megtanuljunk többek között elkészíteni a genovaiak büszkeségét a friss bazsalikomos pesto szószt, az igazi olasz tiramisu-t. Az olaszok nagy mesterei annak, hogy fantasztikus ételkölteményeket készítsenek pusztán abból, amit a hűtőszekrényben találnak. Kiderül, hogy egyáltalán nem biztos, hogy hatalmas bevásárlást kell rendezni ínyenc boltokban ahhoz, hogy összeüssünk egy igaz olasz ebédet vagy vacsorát.

Menü: 

- Variazioni di bruschette (bruschetta variációk - pirítós falatok különféle feltétekkel)

- Pasta con pesto alla genovese (Tészta friss bazsalikomos-fenyőmagos peszto szósszal) 

- Scaloppine di pollo al limone e capperi (Citromos-kapribogyós sült csirkemell szelet)

- Patate al rosmarino (Tepsiben sült rozmaringos burgonya)

- Tirami


(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)




A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 9 000 Ft
  • 2 főre: 18 000 Ft
  • 3 főre: 27 000 Ft
  • 4 főre: 36 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!

A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola

H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS