La cucina invernale - Téli konyha
2023.02.09. 18:00, csütörtök
Milyen alapanyagokat használnak az olaszok télen? Hogyan csempésznek egészséges, zöld ízeket a téli ételek közé? Milyen finomságot lehet készíteni gesztenyelisztből?
Ezekre a kérdésekre is választ kaphattok Giulio új kurzusán!
Az elkészítendő ételek külön - külön vagy akár egymás után is
remek ebéd és/vagy vacsora ötletek, melyek könnyen beilleszthetőek akár a rohanós
hétköznapokba, akár a hétvégi menü repertoárjába is.
Menü:
Tortino di patate pancetta e formaggio provolone lombardo con besciamella al gorgonzola e crostino di pane olio aglio e rosmarino
Burgonyás, olasz szalonnás és Lombard Provolone sajtos tortácska, gorgonzolás besamellel készítve és fokhagymás rozmaring olajjal készült pirított kenyérrel tálalva
Ravioli ripieni di zucca prosciutto crudo e carne con ragù bianco alla panna e salvia con scaglie di pecorino romano
Sütőtökkel, hússal és pármai sonkával töltött ravioli, tejszínes-zsályás és bolognai stílusú mártással juhsajttal tálalva
Filetto al pepe verde e speck (prosciutto affumicato di montagna)
Zöldborsos szűzérmék speck sonkával tálalva
Insalata invernale baby spinaci gorgonzola piccante pera noci e barbabietola con condimento al balsamico
Téli saláta baby spenóttal, gorgonzolával, céklával és dióval, balzsamecetes öntettel tálalva
Torta di castagne,cioccolato e Amaretti con crema al mascarpone
Csokis gesztenyetorta amaretti keksszel és mascarpone krémmel
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a
pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt.
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola