Cucina regionale - Szicília
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.
Szicíliában a történelem folyamán rengeteg nép megfordult és ezt a sokszínűséget a sziget ízvilága is tükrözi. Szakácsunk egy valódi mediterrán ízkavalkádot varázsol konyhánkba, amik képzeletben elrepítenek Szicília partvidékére.
Fedezzük fel együtt Szicília páratlanul gazdag ízvilágát! A tenger ízvilága ötvöződik a szárazföld páratlan kincseivel amit Szicília vulkanikus talaja kínál. A hozzávalók frissen érkeznek konyhánkba.

Menü
- Szicíliai kapribogyós feketekagyló leveles (Zuppa di cozze alla siciliana)
Szicíliai aszú borban sült csirkemell szeletek - Scaloppine di petto di pollo a vino siciliano marsala
- Szicíliai tradicionális egytálétel: fekete olíva bogyóval, kapribogyóval és fenyőmaggal sült padlizsán - Caponatina di melanzane
- Szicíliai rizsfánk mézes narancsszószba forgatva - Zeppole di riso con salsa all'arancia

Sok szeretettel és olaszos hangulattal várunk minden kedves érdeklődőt!
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk! )