Adatkezelési nyilatkozat


A STUDIO ITALIA nagy figyelmet fordít látogatói adatainak védelmére.

Adatvédelmi azonosítónk: 04603-0001 

  • A weboldalon kért információk és adatok kezelése és felhasználása során STUDIO ITALIA a személyes adatok védelméről és a közérdekű nyilvánosságról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait betartva jár el.
  • A STUDIO ITALIA tiszteletben tartja weboldala látogatóinak jogait, magántermészetű adatait. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatnak minősül valamely természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, illetve az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
  • Egészében véve adott a lehetőség, hogy a STUDIO ITALIA weboldalain bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételéhez információra, bizonyos személyes adatok megadására van szükség. Ilyen szolgáltatások például a hírlevélre történő feljelentkezés, e-mailben történő kapcsolatfelvétel, amelyben kérdéssel vagy megjegyzéssel fordulhatnak a felhasználók a STUDIO ITALIA -hoz. Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatáshoz és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel.
  • A STUDIO ITALIA kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a STUDIO ITALIA felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.
  • Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a STUDIO ITALIA az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót külön tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.
  • A STUDIO ITALIA kötelezi magát, hogy gondoskodjon az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Működésünk során a következő alapelveket vesszük figyelembe:

  1. Bárminemű úton-módon hozzánk kerülő személyes adatot, amit annak tulajdonosa nem előre megfontolt szándékkal közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  2. A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. 
  3. Partneri vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott, személyes azonosításra alkalmatlan formában hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén. 
  4. A STUDIO ITALIA a nyilvános hálózatról hozzáférhető számítógépek háttértárolóin még szoftveres védelemmel ellátva sem tárol semmiféle olyan adatot, amit azok, akik rendelkezésünkre bocsátották, nem a nyilvánosság számára szántak. 
  5. A STUDIO ITALIA által őrzött magántermészetű adatokat a cég minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. 
  6. A weboldalunkra való belépéssel honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: például a látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából. 
  7. A honlap tartalmaz kapcsokat (linkeket) más személyek által üzemeltetett website-okra is. A STUDIO ITALIA nem felelős e website-ok személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért. 
  8. A http://www.studioitalia.hu tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért a STUDIO ITALIA semmilyen felelősséget nem tud vállalni.
  9. Hírlevél szolgáltatásunkban való részvételhez a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük. A kért információt arra használjuk, hogy a Hírlevelet a megadott formában a megadott helyre eljuttassuk.
  10. Az ETARGET Zrt., valamint a Google Inc. cookie-k segítségével tárolják, ha Ön mint felhasználó korábban már látogatást tett a STUDIO ITALIA Kft. valamelyik weboldalán, és ez alapján kapcsolódó hirdetéseket jelenítenek meg más szolgáltatók által üzemeltetett webhelyeken. A Google Inc. ilyen jellegű hirdetéseit a http://www.google.hu/policies/privacy/ads/#toc-edit oldalon tilthatja le, továbbá itt módosíthatja érdeklődési területeit is. A http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp oldalon további szolgáltatók ilyen jellegű hirdetéseit is kikapcsolhatja.
  11. A Google Inc. és a Facebook Ireland Limited cookie-k segítségével tárolják, ha Ön mint felhasználó korábban már látogatást tett a STUDIO ITALIA Kft. valamelyik weboldalán, és ez alapján kapcsolódó hirdetéseket jelenítenek meg más szolgáltatók által üzemeltetett webhelyeken. A Google Inc. ilyen jellegű hirdetéseit a  www.google.com/settings/ads/anonymous oldalon tilthatja le, továbbá itt módosíthatja érdeklődési területeit is. A http://www.aboutads.info/choices/ oldalon további szolgáltatók ilyen jellegű hirdetéseit is kikapcsolhatja.


H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Oktatás

2022.10.06. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2022.10.07. 18:00, péntek
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2022.10.08. 17:00, szombat

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2022.10.11. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Oktatás

2022.10.12. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.10.13. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Cucina Regionale - Puglia tartomány konyhája

2022.10.14. 18:00, péntek

Az "olasz csizma sarkánál" járunk, ahol az alapanyagokat meghatározza a tenger közelsége. A halakat, kagylókat szezonális zöldségekkel egészítik ki. A legtöbb ételre jellemző, hogy az alapanyagok ízét hangsúlyozzák ki, az egyszerűségre törekednek. Friss tavaszias-nyárias ízekkel találkozhattok ezen a kurzuson, ahol könnyű és finom ételeket főzhettek közösen Enricóval. 

Cucina Regionale - Puglia tartomány konyhája

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2022.10.15. 11:00, szombat

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Olasz ételek fitt és egészséges köntösben

2022.10.16. 11:00, vasárnap

A főzőkurzus során megmutatjuk, hogy semmi sem lehetetlen. Ha kíváncsi vagy, hogy a tradícionális olasz ételek megalkotása közben hogyan tudod kimaxolni az egészségesség határait úgy, hogy közben az élvezeti értéke is megmaradjon, akkor itt a helyed! A receptek elkészítésénél a kurzust vezető dietetikusok fontos szempontnak tartották, hogy könnyen beszerezhető alapanyagokból egyszerűen elkészíthető, ám mégis színes és mutatós fogások születhessenek. 

Olasz ételek fitt és egészséges köntösben

Oktatás

2022.10.18. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2022.10.19. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Oktatás

2022.10.19. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.10.20. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2022.10.21. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2022.10.22. 17:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2022.10.22. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Római különlegességek - Specialitá di Roma

2022.10.24. 18:00, hétfő

Nem véletlen, hogy a hagyományos római konyha az egyik legismertebb és egyben legelismertebb olasz regionális konyha. Ha kóstoltad már az olasz főváros olyan jellegzetes fogásait, mint a saltimbocca alla romana, az amatricana, a carbonara, vagy a cacio e pepe, akkor a cucina romana minden bizonnyal a te kedvenceid közé is felkerült. Gyere el legújabb, Róma különleges ételeit bemutató tanfolyamunkra, és tanuld meg elkészíteni az örök város legjobb fogásait, nemzedékről nemzedékre öröklődő receptek alapján, Enrico tolmácsolásában!


Római különlegességek - Specialitá di Roma

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2022.10.26. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok

2022.10.27. 18:00, csütörtök

Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot séfünktől!

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok

Cucina Regionale - Umbria tartomány konyhája

2022.10.29. 11:00, szombat

Enrico ezúttal Közép-Olaszországba repít minket. Ezekből az egyszerű, de nagyszerű ételekből biztosan kerül majd néhány otthon is az asztalotokra, ha ellátogattok hozzánk. 

Cucina Regionale - Umbria tartomány konyhája

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2022.10.30. 11:00, vasárnap
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

2022.10.31. 18:00, hétfő
Ha valaki ilyentájt elmegy a piacra, hogy egy ízletes ebédhez keressen hozzávalót, egyenesen a bőség zavarában érezheti magát. Ugyanis az ősz rengeteg fajta, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ízletes gyümölcsöket és zöldségeket kínál.
Autunno in tavola - Terítéken az ősz!

Oktatás

2022.11.02. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2022.11.03. 18:00, csütörtök
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Oktatás

2022.11.03. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2022.11.05. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2022.11.05. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2022.11.07. 18:00, hétfő
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Oktatás

2022.11.08. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.11.09. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.11.10. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.11.15. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.11.16. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2022.11.17. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

2022.11.19. 11:00, szombat
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában

Oktatás

2022.11.22. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2022.12.02. 18:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Oktatás

2023.01.03. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.04. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.05. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.10. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.11. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.12. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.17. 08:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.18. 08:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás

Oktatás

2023.01.19. 08:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Oktatás