A rizottó titkai 2.
2012.06.05. 18:00, kedd
Vrábel Kriszta nagy sikerű első tanfolyama után ma az olasz rizottó titkaival ismerteti meg a résztvevőket.
Megismerkedünk a különböző rizottó-alaplevekkel, készítünk többféle rizottót (feketét is...), és azt is megtanuljuk, mit lehet csinálni a rizottó maradékával - ha valamilyen fatális véletlen folytán nem fogyna el az egész azonnal.
Az ínycsiklandó menü:
risotto allo zafferano con gamberi
risotto nero
risi e bisi
arancini.
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 900 Ft
- 2 főre: 19 800 Ft
- 3 főre: 29 700 Ft
- 4 főre: 39 600 Ft
- 5 főre: 49 500 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola