Télbúcsúztató finomságok az olasz konyhában - Piatti tipici per il Carnevale
2020.02.08. 17:00, szombat
Beköszönt a karnevál, a vigasságok és laktató fánkok időszaka. Olaszországnak minden táján ünneplik ezt az alkalmat, a konyhák megtelnek ínycsiklandozó illatokkal.
Gyere velünk és éld át a karneváli forgatag ízvilágát.

Menü:
Színes, karneváli rizottó - Risotto Arlecchino
Részeges sertés szelet - Braciole
ubbriacche
Spenót római módra- Spinaci alla romana
Csokicseppekkel gazdagított édes ricottával töltött sült tészta batyu - Ravioli fritti
alla ricotta e scaglie di cioccolato ( Szicíliában Cassatelle a neve )
Gesztenyével töltött sült ravioli tészta - Ravioli di castagne
Szalag fánk, tipikus olasz karneváli édesség - Chiacchere

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola