Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.

Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.

Menü:

Sovracosce di pollo aglia romi mediterranei -(Mediterrán fűszerezésű sült csirkecombok)

Spinaci al naturale  burro e parmigiano - (Vajas parmezános spenótköret)

Scaloppine di maiale ai funghi - (Sült gombás karaj)

Risotto alla parmigiana - (Parmezános risotto)

Medaglioni di maiale alla salvia e bacon con salsa al pepe verde- (Sertés szűzérmék zsályás baconos mártással)

Insalata di calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci - (Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöld paprikával) 




Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 


A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!