Tanfolyamaink

Csak szabad időpontok
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.07. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.08.08. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 28 500 Ft
  • 2 főre: 55 000 Ft
  • 3 főre: 81 000 Ft
  • 4 főre: 105 500 Ft
  • 5 főre: 129 000 Ft
tovább »
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2025.08.12. 18:00, kedd

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.14. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.15. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.16. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.16. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.19. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2025.08.22. 18:00, péntek
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.23. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 26 500 Ft
  • 2 főre: 51 000 Ft
  • 3 főre: 75 000 Ft
  • 4 főre: 97 500 Ft
  • 5 főre: 119 000 Ft
tovább »
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.09.18. 13:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



tovább »
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.12.14. 17:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



tovább »
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.07. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.08.08. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2025.08.12. 18:00, kedd

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.14. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.15. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.16. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?