Római különlegességek - Specialitá di Roma
2022.05.30. 18:00, hétfő
Nem véletlen, hogy a hagyományos római konyha az egyik
legismertebb és egyben legelismertebb olasz regionális konyha. Ha kóstoltad már
az olasz főváros olyan jellegzetes fogásait, mint a saltimbocca alla romana, az
amatricana, a carbonara, vagy a cacio e pepe, akkor a cucina romana minden
bizonnyal a te kedvenceid közé is felkerült. Gyere el legújabb, Róma különleges
ételeit bemutató tanfolyamunkra, és tanuld meg elkészíteni az örök város
legjobb fogásait, nemzedékről nemzedékre öröklődő receptek alapján, Enrico
tolmácsolásában!
Az első római receptgyűjteményt Marco Gavio Apicius írta, aki szakácsként tevékenykedett a birodalomban. Az olasz főváros mai konyhája a legismertebb, és leginkább megbecsült olasz regionális konyhák közé tartozik. Az ételek többnyire egyszerű alapanyagokból készülnek, vidéki eredetűek és könnyen elérhetőek.

Crostini
con Alici - Szardellás előétel
Spaghetti cacio e pepe - Sajttal és borssal készült spagetti
Saltimbocca
alla Romana - Zsályával és sonkával készített karaj
Zucchine marinate -
Pácolt cukkini
Dorsetti
con le mandorle - Dorsetti mandulával
">
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 16 000 Ft
- 2 főre: 31 000 Ft
- 3 főre: 46 000 Ft
- 4 főre: 59 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Enrico Di Franco (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 12
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!