Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2018.08.15. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 


Az olaszok a kenyértészta lehetőségeit is művészi szintre emelték, Mimma megmutatja nekünk hogyan lehet a grissinit különböző ízesítéssel elkészíteni, a paradicsommal vagy éppen sonkával töltött panzerottit hol a sütőben hol olajban süti ki, de természetesen nem maradhat ki az édes tészta élménye sem a napból. És, megismerkedhetünk a híres olasz csokis-körtés torta titkával is.

Ezek mind-mind megtalálhatók egy valamire való olasz pékségben. 

Gyúrunk, dagasztunk, sütünk és eszünk! 

Számítunk Rád! 


Menü: 

Pizza del fornaio (Tepsiben sült pizza, ahogyan a pék készíti) 

Focaccia genovese con olive (Olívabogyós genovai focaccia, azaz olasz kenyérlepény) 

Variazioni di grissini al parmigiano, al rozmarino, alle olive (Sajtos, rozmaringos, olívás grissini variációk)  

Crespelle - (Olajban sült ropogós tészta) 

Panzerotti al prosciutto e formaggio / mozzarelle e pomodoro ( Töltött tészta batyuk sütőben illetve olajban sütve : sajtos-sonkás, paradicsomos - mozzarellás)

Calzone al forno ( töltött pizza batyu)

Cornetti dolce alla nutella ( Mogyorókrémmel töltött édes kifli)

Torta di pere e cioccolato (Körtés-csokis omlós torta)


(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!) 




A tanfolyam ára: 10 000 Ft

Kedves Chef Tanonc!

A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola

Hírlevél


Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Postacím
H K Sze Cs P Szo V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2019.01.03. 18:00, csütörtök

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.01.04. 18:00, péntek
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Az olasz szigetek világa - Szardínia különleges ételei

2019.01.05. 11:00, szombat

Ezen a kurzusunkon a szárd konyha jellegzetes ízvilágát szeretnénk bemutatni, szakácsunk által a helyiektől gyűjtött receptek alapján! A földközi tenger 2. legnagyobb szigete nemcsak hófehér homokos tengerpartjaival és szórakoztató sokszínűségével varázsolja el az oda látogatókat, hanem különleges konyhájával is.

Az olasz szigetek világa - Szardínia különleges ételei

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2019.01.08. 18:00, kedd
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Gluténmentes olasz tészták - diétás szakács vezetésével

2019.01.09. 18:00, szerda

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy az egészségmegőrzés a fő szempont. Azt viszont mindenkinek tudnia kell, hogy a diétás étkezés nem betegség, és a kellő tudással élménnyé válik a főzés. 

Gluténmentes olasz tészták - diétás szakács vezetésével

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.01.10. 18:00, csütörtök
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha

2019.01.11. 18:00, péntek

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha

Baráti főzés az olasz főzőiskolában

2019.01.12. 17:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Baráti főzés az olasz főzőiskolában

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2019.01.12. 11:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2019.01.14. 18:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei

2019.01.15. 18:00, kedd

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei

Cuciniamo in italiano con Giuseppe! - Főzzünk olaszul Giuseppével!

2019.01.16. 18:00, szerda
Oda vagy az olasz ételekért? Szeretnél egy igazi olasz szakáccsal együtt főzni? Esetleg az olasz nyelvtudásod is gyakorolnád, felfrissítenéd? Íme, egy nagyszerű lehetőség, ahol olasz szakácsunk vezetésével finomabbnál finomabb olasz ételeket fogtok elkészíteni. Szóval, ha szeretnél olaszul csevegni és egy jót főzőcskézni, várunk szeretettel!
Cuciniamo in italiano con Giuseppe! - Főzzünk olaszul Giuseppével!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2019.01.17. 18:00, csütörtök
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.01.18. 18:00, péntek
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Főzzünk együtt Füreden

2019.01.19. 16:00, szombat
Balaton igazi feltöltődés télen is, ráadásul évről évre egyre több pihenni vágyót vonz. A programok sorába most igazi gasztroélménnyel csatlakozunk: gondoljunk csak bele, a parton sétálgatva, kirándulva töltjük a napot, vagy a jég adta lehetőségeket használjuk ki, korcsolyázunk, fakutyázunk esetleg jégvitorlázunk, majd betérünk a füredi panziónk melegébe és illatos bort kóstolgatva, a séf hozzáértő instrukcióival elkészítjük  gourmet vacsoránkat és reggelinket!
Főzzünk együtt Füreden

Szicília konyhája

2019.01.22. 18:00, kedd

Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.

Szicília konyhája

Variációk lasagne-ra

2019.01.23. 18:00, szerda

Te is rajongsz a lasagne-ért? Itt megtanulhatod úgy elkészíteni, ahogyan Olaszországban kóstoltad. A klasszikus változat mellett, számunkra kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon ízletes variációkkal fogunk megismerkedni.

Variációk lasagne-ra

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

2019.01.26. 11:00, szombat
Az Olasz konyha alapjai elnevezésű, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Harmadik óránkon a húsok elkészítését mutatja be szakácsunk. 
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.01.30. 18:00, szerda
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2019.01.31. 18:00, csütörtök
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2019.02.01. 18:00, péntek

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2019.02.02. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2019.02.05. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2019.02.06. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.02.07. 18:00, csütörtök
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2019.02.08. 18:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2019.02.09. 11:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei

2019.02.12. 18:00, kedd

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szeretnél egyszerű és ízletes recepteket tanulni a tenger gyümölcseiből? Láttad már, de sosem merted megkóstolni a polipot vagy a tigrisrákot? Akkor ez a program neked való.

I frutti di mare - A tenger gyümölcsei

Gluténmentes olasz tészták - diétás szakács vezetésével

2019.02.13. 18:00, szerda

Manapság egyre több ember érintett a gluténmentes étkezésben. Van, amikor ez egészségügyi okok miatt indokolt, van, hogy az egészségmegőrzés a fő szempont. Azt viszont mindenkinek tudnia kell, hogy a diétás étkezés nem betegség, és a kellő tudással élménnyé válik a főzés. 

Gluténmentes olasz tészták - diétás szakács vezetésével

Bálint napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2019.02.14. 18:00, csütörtök
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon Giulio különleges fogásokkal kápráztat el bennünket. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Cuciniamo in italiano con Giuseppe! - Főzzünk olaszul Giuseppével!

2019.02.20. 18:00, szerda
Oda vagy az olasz ételekért? Szeretnél egy igazi olasz szakáccsal együtt főzni? Esetleg az olasz nyelvtudásod is gyakorolnád, felfrissítenéd? Íme, egy nagyszerű lehetőség, ahol olasz szakácsunk vezetésével finomabbnál finomabb olasz ételeket fogtok elkészíteni. Szóval, ha szeretnél olaszul csevegni és egy jót főzőcskézni, várunk szeretettel!
Cuciniamo in italiano con Giuseppe! - Főzzünk olaszul Giuseppével!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2019.02.21. 18:00, csütörtök
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Az igazi olasz pizza titkai!

2019.02.22. 18:00, péntek
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Főzzünk együtt Füreden

2019.02.23. 16:00, szombat
Balaton igazi feltöltődés télen is, ráadásul évről évre egyre több pihenni vágyót vonz. A programok sorába most igazi gasztroélménnyel csatlakozunk: gondoljunk csak bele, a parton sétálgatva, kirándulva töltjük a napot, vagy a jég adta lehetőségeket használjuk ki, korcsolyázunk, fakutyázunk esetleg jégvitorlázunk, majd betérünk a füredi panziónk melegébe és illatos bort kóstolgatva, a séf hozzáértő instrukcióival elkészítjük  gourmet vacsoránkat és reggelinket!
Főzzünk együtt Füreden

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

2019.02.23. 11:00, szombat
Az Olasz konyha alapjai elnevezésű, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Szakácsunk nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Harmadik óránkon a húsok elkészítését mutatja be szakácsunk. 
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 3.rész - I secondi piatti (húsok)

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2019.02.26. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2019.02.27. 18:00, szerda
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2019.02.28. 18:00, csütörtök
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2019.03.02. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2019.03.08. 18:00, péntek

Év elején is szeretnéd asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2019.03.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek