Cucina Regionale - Toszkána
2016.10.26. 18:00, szerda
Toszkána tipikus ételeivel ismerkedhet meg, aki erre a kurzusra eljön.
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián
belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos
fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben
termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Menü
Bruschetta con guanciale (Tipikus toszkán tokaszalonna
pecorino sajttal és tökkel)
Gnocchi con prosciutto crudo toscano e
funghi porcini ( Helyben
készített toszkán szárított sonkás és vargányagombás gnocchi )
Pollo alla cacciatora (Csirke vadász
módra paradicsommal, rozmaringgal)
Patate al forno al rosmarino (Rozmaringos sütőben
sült krumpli)
Cantuccini con vino dolce (Tipikus
toszkán mandulás keksz mártogatós, desszertborral)
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola